UNIBET PÉNZÜGYEK –  PROFI BEFIZETÉSI ÉS KIFIZETÉSI MÓDSZEREK

Unibet információk és vélemények

UNIBET PÉNZÜGYEK: 25 ÉVE A MAGYAR JÁTÉKOSOK SZOLGÁLATÁBAN

Az Unibetnél Magyar Forintban fizetsz be, és abban is kapod meg a nyereményeidet + az Unibet garantálja, hogy a nyereményedet minden körülmények között megkapod!

R

MAGYAR FORINT BEFIZETÉS

R

MAGYAR FORINT KIFIZETÉS

R

BANKKÁRTYÁS BE- ÉS KIFIZETÉS

R

E-PÉNZTÁRCÁS BE- ÉS KIFIZETÉS

R

APPLE PAY BE- ÉS KIFIZETÉS

Az Unibet 25 éve van jelen a magyar online kaszinó piacon, így hát van tapasztalata a magyar játékosok pénzügyi kiszolgálásában is. A jogi környezet állandóan változik, a pénzügy-technikai adottságok is egyre fejlődnek, de az Unibet minden körülmények közt biztosítja a magyar pénznemben való befizetést a kaszinó számládra és a nyereményeid lehívását Magyar Forintban. Ezen felül, nem fordulhat elő olyan, hogy technikai körülményekre hivatkozva nem fizetnének ki egy nyereményt. Ha be tudtál fizetni bármely befizetési módszerrel, akkor le is fogod tudni hívni a nyerményedet ugyanazzal a módszerrel. Lássuk ezeket a módszereket részletesebben is alább.

Info1
Info2
Info3

UNIBET BEFIZETÉSEK BANKKÁRTYÁVAL

unibet magyar webolda magyar pénznemmel

A legkézenfekvőbb módja az Unibet kaszinós számla feltöltésének a bankkártya használata. Hisz szinte mindenkinek van Magyarországon Visa, Visa Electron, Maestro vagy Mastercard bankkártyája. Az Unibet nem számol fel illetéket, díjat bankkártya használatánál és a tranzakció „bizalmas”, azaz rajtad kívűl harmadik külső személy számára beazonosíthatatlan marad, hisz csak egy tranzakciós szám fog a bankszámla történetednél, kivonatodon szerepelni. Ha nincs még fintech – azaz online – banknál bankszámlád, akkor javasoljuk, hogy nyiss egy számlát a Revolutnál vagy a Wise-nál. Ezek a bankok eleve csak online léteznek, sokkal felhasználóbarátabb és gördülékenyebb módon működnek a mobil appjaik, azaz sokkal könnybben, kényelmesebben tudsz velük a kaszinó számládra is befizetni, mint a tradiciónális bankoknál. De persze tradicionális bankok által kibocsájtott kártyákkal is tudsz befizetni – legalább is az Unibet kaszinóban ez szinte soha nem probléma.

BANKKÁRTYÁS LIMITEK

Befizetésnél bankkártya használatánál 3.300 Forint a minimum befizetés, és 4millió Forint maximum, amit az Unibet rendszere elfogad. A kifizetés kezdeményezésénél – azaz a nyeremény lehivásánál – az Unibet utalni fog számodra a befizetéskor használt bankkártyához tartozó bankszámládra. A minimum összeg ilyenkor is 3.300 Forint (mint a befizetésnél), a maximum összegre viszont nincs felső limit. Például az a magyar játékos, aki 912millió Forintot nyert a Tumble Temple 2 nyerőgépen 2023 márciusában, ő is így vette fel/kapta meg a nyereményét.

BE- ÉS KIFIZETÉSEK E-PÉNZTÁRCÁKKAL

Ha valamilyen oknál fogva nem szeretnéd a bankkártyádat használni az online kaszinós tranzakciókhoz, akkor az úgynevezett e-Péntárcás szolgáltatások (e-Wallet)  jöhetnek szóba. Az Unibet a következő e-pénztárca szolgáltatókon keresztül megtett befizetéseket fogadja el: Skrill és Netteller. És persze akkor a nyeremények kifizetése is ezekre fog menni. Természetesen ez egy komplikáltabb metódus, ahhoz képest hogy fogjuk a bankkártyánkat, és azzal töltjük fel a kaszinós számlánkat az Unibetnél. Hisz itt előszőr egy Skrill vagy Neteller fiókot kell létrehozni, majd a Skrill vagy Neteller számlánkat kell feltöltenünk, majd onnan az Unibetes kaszinós számlánkat. Az Unibet nem számol fel illetéket e-pénztárcás ki- és befizetéseknél, viszont a Skrill meg a Neteller felszámol egy nem is olyan elhanyagolható díjat (2-3% általában) a tranzakcióknál. Ez többniyre a kifizetéseknél történik, amikor visszautalsz az e-pénztárca fiókodból a bankkártyádra, vagy bankszámládra. Szóval az e-pénztárcáknak dupla hátránya van a bankkártyás metódushoz képest: körülményesebb is és díja is van. Vagyis csak akkor merül fel, ha valami privát okból kifolyólag nem akarod a bankkártyádat közvetlenül használni az online szerencsejátékos aktivitásodhoz.

E-PÉNZTÁRCÁS LIMITEK

Ha Skrill vagy Netellert használsz az Unibet számlád feltöltésénél, akkor 4.000 Forint a minimum befizetés, és 4millió a maximum. Nyeremények lehívásánál pedig 4.050 Forint a minimum kifizetés amit kezdeményezni lehet, és 4millió a maximum. Ha ennél többet nyertél, akkor egymás után többszőr kell kezdeményezz kifizetést, de előszőr mindig várd meg, hogy az előző kifizetés lezáruljon, és csak utána kezdeményezd a következőt.

BANKI ÁTUTALÁS AZ UNIBETNÉL

2021 előtt lehetett banki utalással is feltölteni az Unibetes számládat. Ma már csak a nyeremények lehívásánál, azaz kifizetésnél lehet ezt az opciót választani. Minden esetben, ha bankkártyával fizetsz be az Unibet számládra, akkor a nyereményeid lehívásánál az Unibet a befizetéshez használt bankkártyához tartozó bankszámládra fogja a nyereményeidet elutalni.

BANKI ÁTUTALÁS LIMITEK

A legalacsonyabb összeg amit kifizetésnél igényelni lehet banki átutalással, az 4.050 Forint. Felső limit nincs, vagyis elvben akár egy 912millió Forintos progresszív jackpotos nyereményt is meg lehet kapni ezzel a módszerrel.

APPLE PAY HASZNÁLATA AZ UNIBETNÉL

Ha iphone-os vagy, akkor jó eséllyel aktiváltad az Apple Pay alkalmazást. És akkor ezt tudod az Unibetnél is használni, mind befizetésnél, mind kifizetésnél. Az Apple Pay egy kényelmes, gyors fizetési módszer az iphone tulajdonosoknak az Unibetnél, nincs illetéke, díja sem.

APPLE PAY LIMITEK

Apple Pay-es befizetésnél a minimum összeg 3.300 Forint, a maximum pedig 4millió Forint. Nyeremények lehívásánál pedig a minimum 3.000 Forint, míg a maximum 12millió Forint. Ha 12milliónál többet nyernél, mint az a híres magyar játékos akit már említettünk a maga 912milliós nyereményével, akkor az Unibet a banki utalást fogja neked felajánlani.

MELYIK A LEGJOBB BEFIZETÉSI MÓDSZER AZ UNIBETNÉL?

unibet magyar webolda magyar pénznemmel

Minden kétséget kizárólag a bankkártyás befizetés és kifizetés a legoptimálisabb, legegyszerűbb és legkézenfekvőbb módszer az Unibet számla feltöltésére. Ez még akkor is így van, ha azt rebezsgetik e verebek, hogy 2023 július elsejétől a magyarországi  bankoknak blokkolniuk kell az online kaszinók felé – vagy felől jött – tranzakciókat. Ennek ellenére azt tapasztakjuk, hogy bankkártyás befizetéseink átmennek, és a kifizetések is ugyanúgy többnyire 24 órán belül megérkeznek a kártyánkhoz tartozó bankszámlára. Az kétségtelen, hogy a leggördülékenyebben a Revolutos kártyánkkal tudtunk az Unibetes számlánkra befizetni, de a Budapest Bankos kártyával rendelekező kollegánk se ütközött falba július elseje után sem.

EGYÉB PÉNZÜGYI TUDNIVALÓK AZ UNIBETNÉL

Most hogy már valószínűleg megfontoltad melyik módszerrel eszközölj ki- és befizetéseket az Unibet számládra, valószínűleg kiváncsi vagy arra is, mekkora a minimum összeg amivel a kaszinós számládat feltöltheted, mekkora a minimum tét amivel egy kaszinós játékon játszhatsz, vagy van-e also és felső határa a kifizetéseknek. Alább mind ezt is elmondjuk.

MEKKORA A MINIMUM TÉT AZ UNIBET JÁTÉKAINÁL?

Az Unibet Kaszinó játékait az esetek túlnyomó többségében 30 Ft vagy annak megfelelő Euro minimum téttel lehet megtenni. A legtöbb kaszinó játék tétje EUR-ban fog megjelenni, olyankor a Forint tétjeinket középárfolyamon átszámítják Euróra. Az élő krupiés játékok 300 Ft minimum téttel vehetők igénybe.

FELSZÁMOL AZ UNIBET ILLETÉKET BE- ÉS KIFIZETÉSNÉL?

Nem. A játékos számlád feltöltése mindegyik módszerrel illeték-mentes. Ugyanakkor tartsd fejben hogy az e-pénztárcák szolgáltatók felszámolhatnak kifizetési illetéket amikor onnan a bankszámládra vagy a bankkártyádra utalod a nyereményeidet.

FELTÖLTHETI MÁS A KASZINÓS SZÁMLÁMAT?

Erre kategórikus „Nem!” a válasz. Csak olyan bankszámláról töltheted fel a számládat, amihez a Te neved van társítva. És fordítva is igaz: Te se töltheted fel a testvéred, fivéred vagy barátod számláját. Tudjuk, ez igazságtalannak tűnhet, de a bankkártyákkal való visszaélés elleni küzdelemben ez sajnos egy érthető lépés mind az online kaszinók, mind a bankok, és mind a hatóságok részéről is.

AZ UNIBET VÁRJA AZ ELSŐ BEFIZETÉSED INGYEN PÖRGETÉSEKKEL

unibet magyar webolda magyar pénznemmel

Szerkesztőségünk szerint az Unibet egyértelműen a legjobb online kaszinó a magyar játékosok részére. Ha kiváncsi vagy az összes velük kapcsolatos tudnivalóra, akkor olvasd el az Unibet nagytesztünket. Ha csak a bónuszkínálatukra vagy kiváncsi, akkor tekints bele az Unibet bónuszkínálatot bemutató cikkünkbe. Ha pedig kész vagy arra, hogy regisztrálj ingyen és két perc alatt egy új kaszinós számlát náluk, akkor a 100%-os üdvözlő bónusz mellé 100 ingyen pörgetést is kapsz!

Mielőtt regisztrálnál és játszanál bármelyik kaszinóban, olvasd el a legfontosabb általános kaszinó információkat és tanácsokat az oldalunkon:

ÁLTALÁNOS KASZINÓ INFORMÁCIÓK

ONLINE CASINO RANGLISTA

ONLINE KASZINÓ SZÓTÁR

KASZINÓ PÉNZÜGYEK

KASZINÓ TIPPEK

FELELŐSSÉGTELJES JÁTÉK

felelősségteljes szerencsejáték
szerencsejáték
játssz felelősen
online szerencsejáték felügyelet
DMCA compliant image