BET365 PÉNZÜGYEK –  AZ ÖSSZES BEFIZETÉSI ÉS KIFIZETÉSI OPCIÓ

Figyelem! A bet365 nem fogad magyarországi állandó lakhellyel rendelkező játékosokat!   ♣   Külföldön élő magyarok viszont jó eséllyel tudnak regisztrálni és játszani a bet365-nél, hisz nagyjából 150 országban érhetők el online kaszinós, online pókeres és online sportfogadásos szolgáltatásaik   ♣   Ha Magyarországon élsz, akkor javasoljuk az Unibet vagy az Energycasino oldalait meglátohgatni, ők továbbra is fogadnak magyarországi magyarokat 🙂

bet 365 kaszinó tények

BET365 PÉNZÜGYEK: BANKKÁRTYÁK, E-PÉNZTÁRCÁK, UTALÁS

A Bet365-nél Magyar Forintban fizetsz be, és abban is kapod meg a nyereményeidet + a Bet365 garantálja, hogy a nyereményedet minden körülmények között megkapod!

R

MAGYAR FORINT BEFIZETÉS

R

MAGYAR FORINT KIFIZETÉS

R

BANKKÁRTYÁS BE- ÉS KIFIZETÉS

R

E-PÉNZTÁRCÁS BE- ÉS KIFIZETÉS

R

FELTÖLTŐKÁRTYÁS BE- ÉS KIFIZETÉS

A Bet365 több mint húsz éve van jelen a magyar online kaszinó piacon, így hát van tapasztalata a magyar játékosok pénzügyi kiszolgálásában is. A jogi környezet állandóan változik, a pénzügy-technikai adottságok is egyre fejlődnek, de a Bet365 minden körülmények közt biztosítja a magyar pénznemben való befizetést a kaszinó számládra és a nyereményeid lehívását Magyar Forintban. Ezen felül, nem fordulhat elő olyan, hogy technikai körülményekre hivatkozva nem fizetnének ki egy nyereményt. Ha be tudtál fizetni bármely befizetési módszerrel, akkor le is fogod tudni hívni a nyerményedet ugyanazzal a módszerrel. Lássuk ezeket a módszereket részletesebben is alább.

BET365 BEFIZETÉSI OPCIÓK

Az alábbi táblázatban egyszerre láthatjátok az összes aktuális befizetési opciót a Bet365-nél. A következő paragrafusokban külön-külön kitérünk mindegyikre, melyiknek mi az előnye, és esetlges hátránya.

bet365 Befizetési opciók

BET365 KIFIZETÉSI OPCIÓK

Az alábbi táblázatban egyszerre láthatjátok az összes aktuális kifizetési opciót a Bet365-nél. A következő paragrafusokban külön-külön kitérünk mindegyikre, melyiknek mi az előnye, és esetlges hátránya.

bet365 Kifizetési opciók

BET365 BEFIZETÉSEK, KIFIZETÉSEK BANKKÁRTYÁVAL

bet 365 kaszinó logo

A legkézenfekvőbb módja a Bet365 kaszinós számla feltöltésének a bankkártya használata. Hisz szinte mindenkinek van Magyarországon Visa, Visa Electron, Maestro vagy Mastercard bankkártyája. A Bet365 nem számol fel illetéket, díjat bankkártya használatánál és a tranzakció „bizalmas”, azaz rajtad kívűl harmadik külső személy számára beazonosíthatatlan marad, hisz csak egy tranzakciós szám fog a bankszámla történetednél, kivonatodon szerepelni. Ha bankkártyával – vagy hitelkártyával – töltöd fel a bet365 számládat (akár a kaszinó vagy a sportfogadásos számládat), akkor ugyanaara a befizetésnél használt kártyára fogja a Bet365 a nyereményedet utalni – amikor kifizetést kezdeményezel.

BANKKÁRTYÁS LIMITEK

Befizetésnél bankkártya használatával 1.500 Forint a minimum befizetés, és 6millió Forint a maximum, amit a Bet365 rendszere elfogad. Kifizetésnél – azaz a nyereményed lehívásánál – is ugyanezek a limitek érvényesek. Ha 6millió Forintnál többet nyernél, akkor több részletben kell a nyereményedet lehívd. Persze azon kivételes esetekben, amikor valaki több tíz vagy akár 100milliós tételt nyer, akkor a Bet365 ügyfélszolgálata felveszi a kapcsolatot a játékossal, hogy a legoptimálisabb megoldást leegyeztessék az ügyféllel.

BE- ÉS KIFIZETÉSEK E-PÉNZTÁRCÁKKAL

Ha valamilyen oknál fogva nem szeretnéd a bankkártyádat használni az online kaszinós tranzakciókhoz, akkor az úgynevezett e-Péntárcás szolgáltatások (e-Wallet)  jöhetnek szóba. A Bet365 a következő e-pénztárca szolgáltatókon keresztül megtett befizetéseket fogadja el: Skrill, Skrill 1-Tap és Netteller. És persze akkor a nyeremények kifizetése is ezekre fog menni. Természetesen ez egy komplikáltabb metódus, ahhoz képest hogy fogjuk a bankkártyánkat, és azzal töltjük fel a kaszinós számlánkat a Bet365-nél. Hisz itt előszőr egy Skrill vagy Neteller fiókot kell létrehozni, majd a Skrill vagy Neteller számlánkat kell feltöltenünk, majd onnan az Unibetes kaszinós számlánkat. A Bet365 nem számol fel illetéket e-pénztárcás ki- és befizetéseknél, viszont a Skrill meg a Neteller felszámol egy nem is olyan elhanyagolható díjat (2-3% általában) a tranzakcióknál. Ez többniyre a kifizetéseknél történik, amikor visszautalsz az e-pénztárca fiókodból a bankkártyádra, vagy bankszámládra. Szóval az e-pénztárcáknak dupla hátránya van a bankkártyás metódushoz képest: körülményesebb is és díja is van. Vagyis csak akkor merül fel, ha valami privát okból kifolyólag nem akarod a bankkártyádat közvetlenül használni az online szerencsejátékos aktivitásodhoz.

E-PÉNZTÁRCÁS LIMITEK

Ha a Skrill vagy Skrill Tap-1 e-pénztárcás fiókoddal fizetsz be a Bet365-ös számládra, akkor a minimum összeg 1.500 Forint. Neteller használatánál a minimum 3.200 Forint. A maximum pedig 10millió Forint a Skrill és a neteller esetében is (Skrill Tap-1 esetén viszont csak 2.5millió Forint).  Nyeremények lehívásánál a Skrill-nél ugyanúgy 1.500 Forint a minimum mint a befizetésnél, és ugyanúgy 10millió Ft a mximum nyeremény amit egyszerre le tudsz hívni. Ha pedig a Netelleres számládra kezdeményezel kifizetést, akkor ott 3.200 Ft a minimum, és 10millió Ft a maximum kifizetés, amit egyben kezdeményhetsz. Ha ennél többet nyertél, akkor egymás után többszőr kell kezdeményezz kifizetést, de előszőr mindig várd meg, hogy az előző kifizetés lezáruljon, és csak utána kezdeményezd a következőt. Ha pedig Skrill 1-Tap-pal nem lehet nyereményt lehívni. Ha ezt használtad a befizetéshez, akkor a nyereményedet a Skrill számládra tudod lehívni.

BANKI ÁTUTALÁS A BET365-NÉL

A Bet365-nél – ellenben az Unibettel – lehetséges átutalással is feltölteni a kaszinós (vagy sportfogadási) számlánkat. De ezt a módszert alíg használja valaki, hisz a bankkártyát használni sokkal egyszerűbb. Ráadásul 2-10 nap az átfutási ideje az utalásnak a Bet365 táblázata szerint. Ebben mondjuk kételkedünk, hisz manapság már azonnaliak a SEPA-s utalások, de ha nem azonnaliak, akkor is másnap (következő munkanap) meg szoktak érkezni.

BANKI ÁTUTALÁS LIMITEK

A legalacsonyabb befizetési össezg a Bet365-nél amint banki átutalással tudsz eszközölni: 40ezer Forint. A legmagasabb pedig 40millió! (Megnézzük azt, aki ekkora összeggel játszana…) A minimum összeg amit kifizetésnél igényelni lehet banki átutalással, az 11ezer Forint. A felső limit pedig 10millió Forint. Ha többet nyersz, több részletben kell a nyereményedet felvedd.

FELTÖLTŐS KÁRTYA HASZNÁLATA A BET365-NÉL

A bankkártyák és e-pénztárcák mellett a harmadik népszerű befizetési mód a feltöltős kártyák használata. Ez a Bet365 esetében a PaySafeCard és az Astropay kártyáival lehetséges, amiket akár benzinkutakon is lehet kapni Magyarországon. A Bet365 nem számol fel semmilyen illetéket a Paysafecard-os vagy Astropay-es be- és kifizetéseknél.

PAYSAFECARD LIMITEK

PaySafeCard használatánál a minimum befizetés a Bet365 számlára 1.500 Forint, a maximális lehetséges befizetés pedig 250.000 Forint. Nyeremény lehívásánál pedig szintén 1.500 Forint a minimum, és 70ezer Forint a maximum, amit egyszerre lehívhatsz. Nagyobb nyereményeknél, többszőr kell megismételni a nyeremények lehívását PaySafeCard-dal.

ASTROPAY LIMITEK

Az AsrtoPay ugyanolyan alacsony minimum befizetést és kifizetést tesz lehetővé mint a PaySafeCard: a minimum befizetés és kifizetés is 1.500 Forint a Bet365 számlára/ról. A maximum összeg viszont mind a befizetésnél, mind a kifizetésnél jóval magasabb, mint a PaySafeCard esetében: a PaySafeCard 250ezer Forintjával ellentétben az AstroPay kártyával akár kétmillió Forintot is feltölthetünk egy alkalommal a bet365 számlánkra, a nyeremény lehívása esetén pedig nem 70ezer a maximum, amit egyszerre lehívhatsz, hanem megintr csak kétmillió!

MELYIK A LEGJOBB BEFIZETÉSI MÓDSZER A BET365-NÉL?

Minden kétséget kizárólag a bankkártyás befizetés és kifizetés a legoptimálisabb, legegyszerűbb és legkézenfekvőbb módszer a Bet365 számla feltöltésére. Ez még akkor is így van, ha azt rebezsgetik e verebek, hogy 2023 július elsejétől a magyarországi  bankoknak blokkolniuk kell az online kaszinók felé – vagy felől jött – tranzakciókat. Ennek ellenére azt tapasztakjuk, hogy bankkártyás befizetéseink átmennek, és a kifizetések is ugyanúgy többnyire 24 órán belül megérkeznek a kártyánkhoz tartozó bankszámlára.

EGYÉB PÉNZÜGYI TUDNIVALÓK A BET365-RŐL

Most hogy már valószínűleg megfontoltad melyik módszerrel eszközölj ki- és befizetéseket a Bet365 számládra, valószínűleg kiváncsi vagy arra is, mekkora a minimum összeg amivel a kaszinós számládat feltöltheted, mekkora a minimum tét amivel egy kaszinós játékon játszhatsz, vagy van-e also és felső határa a kifizetéseknek. Alább mind ezt is elmondjuk.

MEKKORA A MINIMUM TÉT A BET365 JÁTÉKAINÁL?

A Bet365 kaszinó játékait az esetek túlnyomó többségében 30 Ft vagy annak megfelelő Euro minimum téttel lehet megtenni. De léteznek játékok amiken mindössze 15 Ft-os téttel is lehet játszani. A legtöbb kaszinó játék tétje EUR-ban fog megjelenni, olyankor a Forint tétjeinket a Bet365 igen kedvező átváltási szorzóival fogják átszámítani Euróra. Az élő krupiés játékok 300 Ft minimum téttel vehetők igénybe.

FELSZÁMOL A BET365 ILLETÉKET BE- ÉS KIFIZETÉSNÉL?

Nem. A játékos számlád feltöltése mindegyik módszerrel illeték-mentes a Bet365-nél. Ugyanakkor tartsd fejben hogy az e-pénztárcák szolgáltatók felszámolhatnak kifizetési illetéket amikor onnan a bankszámládra vagy a bankkártyádra utalod a nyereményeidet.

FELTÖLTHETI MÁS A KASZINÓS SZÁMLÁMAT?

Erre kategórikus „Nem!” a válasz. Csak olyan bankszámláról töltheted fel a számládat, amihez a Te neved van társítva. És fordítva is igaz: Te se töltheted fel a testvéred, fivéred vagy barátod számláját. Tudjuk, ez igazságtalannak tűnhet, de a bankkártyákkal való visszaélés elleni küzdelemben ez sajnos egy érthető lépés mind az online kaszinók, mind a bankok, és mind a hatóságok részéről is.

A BET365 VÁRJA AZ ELSŐ BEFIZETÉSED 100%-OS ÜDVÖZLŐ BÓNUSSZAL

bet 365 kaszinó logo

A Bet365 az Unibet mellett a legrégebbi és legkomolyabb online kaszinó amit a magyar játékosok is igénybe vehetnek. A Bet365 vita nélkül az egyik legjobb online kaszinó a magyar játékosok részére. Ha kiváncsi vagy az összes velük kapcsolatos tudnivalóra, akkor olvasd el a Bet365 nagytesztünket. Ha csak a bónuszkínálatukra vagy kiváncsi, akkor tekints bele a bet365 bónuszkínálatot bemutató cikkünkbe. Ha pedig kész vagy arra, hogy regisztrálj ingyen és két perc alatt egy új kaszinós számlát náluk, akkor a 100%-os üdvözlő bónuszod akár 30ezer Forintos is lehet!

Mielőtt regisztrálnál és játszanál bármelyik kaszinóban, olvasd el a legfontosabb általános kaszinó információkat és tanácsokat az oldalunkon:

ÁLTALÁNOS KASZINÓ INFORMÁCIÓK

ONLINE CASINO RANGLISTA

ONLINE KASZINÓ SZÓTÁR

KASZINÓ PÉNZÜGYEK

KASZINÓ TIPPEK

FELELŐSSÉGTELJES JÁTÉK

felelősségteljes szerencsejáték
szerencsejáték
játssz felelősen
online szerencsejáték felügyelet
DMCA compliant image