32RED PÉNZÜGYEK – BEFIZETÉSI ÉS KIFIZETÉSI MÓDSZEREK

  Ismerd meg a 32Red kaszinó befizetési és kifizetési módozatait    Tudd meg mik az előnyei bankkártyás befizetésnek    Mikor érdemes e-pénztárca szolgáltatókat használni Az Applepay is egy kiváló módszer a 32Red kaszinó játékos fiókod feltöltésére és a nyeremények lehívására 

32Red befizetés és kifizetés módszerek

32RED PÉNZÜGYEK: 22 ÉVE PROFI KISZOLGÁLÁSA A JÁTÉKOSOKNAK

A 32Red kaszinóban Magyar Forintban fizetsz be, és abban is kapod meg a nyereményeidet + a 32Red garantálja, hogy a nyereményedet minden körülmények között megkapod!

R

MAGYAR FORINT BEFIZETÉS

R

MAGYAR FORINT KIFIZETÉS

R

BANKKÁRTYÁS BE- ÉS KIFIZETÉS

R

E-PÉNZTÁRCÁS BE- ÉS KIFIZETÉS

R

APPLE PAY BE- ÉS KIFIZETÉS

A 32Red kaszinó új szereplője a magyar online kaszinó piacnak, de nemzetközileg már több mint 22 éve léteznek sok tucat országban, így hát hatalmas tapasztalatuk van a játékosok pénzügyi kiszolgálásában is. A jogi környezet állandóan változik, a pénzügy-technikai adottságok is egyre fejlődnek, de a 32Red kaszinó minden körülmények közt biztosítja a magyar pénznemben való befizetést a kaszinó számládra és a nyereményeid lehívását Magyar Forintban. Ezen felül, nem fordulhat elő olyan, hogy technikai körülményekre hivatkozva nem fizetnének ki egy nyereményt. Ha be tudtál fizetni bármely befizetési módszerrel, akkor le is fogod tudni hívni a nyerményedet ugyanazzal a módszerrel. Lássuk ezeket a módszereket részletesebben is alább.

32RED BEFIZETÉSEK BANKKÁRTYÁVAL

32Red kaszinó befizetés

A legkézenfekvőbb módja a 32Red kaszinós számla feltöltésének a bankkártya használata. Hisz szinte mindenkinek van Magyarországon Visa, Visa Electron, Maestro vagy Mastercard bankkártyája. Az Unibet nem számol fel illetéket, díjat bankkártya használatánál és a tranzakció „bizalmas”, azaz rajtad kívűl harmadik külső személy számára beazonosíthatatlan marad, hisz csak egy tranzakciós szám fog a bankszámla történetednél, kivonatodon szerepelni. Ha nincs még fintech – azaz online – banknál bankszámlád, akkor javasoljuk, hogy nyiss egy számlát a Revolutnál vagy a Wise-nál. Ezek a bankok eleve csak online léteznek, sokkal felhasználóbarátabb és gördülékenyebb módon működnek a mobil appjaik, azaz sokkal könnybben, kényelmesebben tudsz velük a kaszinó számládra is befizetni, mint a tradiciónális bankoknál. De persze tradicionális bankok által kibocsájtott kártyákkal is tudsz befizetni – legalább is a 32Red kaszinóban ez szinte soha nem probléma.

BANKKÁRTYÁS LIMITEK

Befizetésnél bankkártya használatánál 3.300 Forint a minimum befizetés, és 4millió Forint maximum, amit a 32Red  kaszinórendszere elfogad. A kifizetés kezdeményezésénél – azaz a nyeremény lehivásánál – a 2Red utalni fog számodra a befizetéskor használt bankkártyához tartozó bankszámládra. A minimum összeg ilyenkor is 3.300 Forint (mint a befizetésnél), a maximum összegre viszont nincs felső limit.

BE- ÉS KIFIZETÉSEK E-PÉNZTÁRCÁKKAL

Ha valamilyen oknál fogva nem szeretnéd a bankkártyádat használni az online kaszinós tranzakciókhoz, akkor az úgynevezett e-Péntárcás szolgáltatások (e-Wallet)  jöhetnek szóba. A 32Red kaszinó a következő e-pénztárca szolgáltatókon keresztül megtett befizetéseket fogadja el: Skrill és Netteller. És persze akkor a nyeremények kifizetése is ezekre fog menni. Természetesen ez egy komplikáltabb metódus, ahhoz képest hogy fogjuk a bankkártyánkat, és azzal töltjük fel a kaszinós számlánkat a 32Red kaszinónál. Hisz itt előszőr egy Skrill vagy Neteller fiókot kell létrehozni, majd a Skrill vagy Neteller számlánkat kell feltöltenünk, majd onnan az Unibetes kaszinós számlánkat. A 32Red kaszinó nem számol fel illetéket e-pénztárcás ki- és befizetéseknél, viszont a Skrill meg a Neteller felszámol egy nem is olyan elhanyagolható díjat (2-3% általában) a tranzakcióknál. Ez többniyre a kifizetéseknél történik, amikor visszautalsz az e-pénztárca fiókodból a bankkártyádra, vagy bankszámládra. Szóval az e-pénztárcáknak dupla hátránya van a bankkártyás metódushoz képest: körülményesebb is és díja is van. Vagyis csak akkor merül fel, ha valami privát okból kifolyólag nem akarod a bankkártyádat közvetlenül használni az online szerencsejátékos aktivitásodhoz.

E-PÉNZTÁRCÁS LIMITEK

Ha Skrill vagy Netellert használsz a 32Red kaszinó számlád feltöltésénél, akkor 4.000 Forint a minimum befizetés, és 4millió a maximum. Nyeremények lehívásánál pedig 4.050 Forint a minimum kifizetés amit kezdeményezni lehet, és 4millió a maximum. Ha ennél többet nyertél, akkor egymás után többszőr kell kezdeményezz kifizetést, de előszőr mindig várd meg, hogy az előző kifizetés lezáruljon, és csak utána kezdeményezd a következőt.

BANKI ÁTUTALÁS A 32RED KASZINÓBAN

Csak a nyeremények lehívásánál, azaz kifizetésnél lehet banki átutalást választani, befizetésnél nem.  Használd a bankkártyádat vagy valamelyik e-pénztárcaszolgáltató ehelyett. Minden esetben, ha bankkártyával fizetsz be az Unibet számládra, akkor a nyereményeid lehívásánál az Unibet a befizetéshez használt bankkártyához tartozó bankszámládra fogja a nyereményeidet elutalni.

BANKI ÁTUTALÁS LIMITEK

A legalacsonyabb összeg amit kifizetésnél igényelni lehet banki átutalással, az 4.050 Forint. Felső limit nincs, vagyis elvben akár egy 912millió Forintos progresszív jackpotos nyereményt is meg lehet kapni ezzel a módszerrel.

APPLE PAY HASZNÁLATA A 32RED KASZINÓBAN

Ha iphone-os vagy, akkor jó eséllyel aktiváltad az Apple Pay alkalmazást. És akkor ezt tudod az Unibetnél is használni, mind befizetésnél, mind kifizetésnél. Az Apple Pay egy kényelmes, gyors fizetési módszer az iphone tulajdonosoknak az Unibetnél, nincs illetéke, díja sem.

APPLE PAY LIMITEK

Apple Pay-es befizetésnél a minimum összeg 3.300 Forint, a maximum pedig 4millió Forint. Nyeremények lehívásánál pedig a minimum 3.000 Forint, míg a maximum 12millió Forint. Ha 12milliónál többet nyernél, mint az a híres magyar játékos akit már említettünk a maga 912milliós nyereményével, akkor a 32Red kaszinó a banki utalást fogja neked felajánlani.

MELYIK A LEGJOBB BEFIZETÉSI MÓDSZER A 32RED KASZINÓBAN?

32Red befizetési módszer opciók

Minden kétséget kizárólag a bankkártyás befizetés és kifizetés a legoptimálisabb, legegyszerűbb és legkézenfekvőbb módszer az Unibet számla feltöltésére. Ez még akkor is így van, ha 2023 július elsejétől a magyarországi  bankoknak blokkolniuk kell az online kaszinók felé – vagy felől jött – tranzakciókat. Ennek ellenére azt tapasztakjuk, hogy bankkártyás befizetéseink átmennek, és a kifizetések is ugyanúgy többnyire 24 órán belül megérkeznek a kártyánkhoz tartozó bankszámlára. Az kétségtelen, hogy a leggördülékenyebben a Revolutos kártyánkkal tudtunk az Unibetes számlánkra befizetni, de a Budapest Bankos kártyával rendelekező kollegánk se ütközött falba július elseje után sem.

EGYÉB PÉNZÜGYI TUDNIVALÓK A 32RED KASZINÓRÓL

Most hogy már valószínűleg megfontoltad melyik módszerrel eszközölj ki- és befizetéseket az Unibet számládra, valószínűleg kiváncsi vagy arra is, mekkora a minimum összeg amivel a kaszinós számládat feltöltheted, mekkora a minimum tét amivel egy kaszinós játékon játszhatsz, vagy van-e also és felső határa a kifizetéseknek. Alább mind ezt is elmondjuk.

MEKKORA A MINIMUM TÉT A 32RED KASZINÓ JÁTÉKAINÁL?

Az 32Red Kaszinó játékait az esetek túlnyomó többségében 30 Ft vagy annak megfelelő Euro minimum téttel lehet megtenni. A legtöbb kaszinó játék tétje EUR-ban fog megjelenni, olyankor a Forint tétjeinket középárfolyamon átszámítják Euróra. Az élő krupiés játékok 300 Ft minimum téttel vehetők igénybe.

FELSZÁMOL A 32RED KASZINÓ ILLETÉKET BE- ÉS KIFIZETÉSNÉL?

Nem. A játékos számlád feltöltése mindegyik módszerrel illeték-mentes. Ugyanakkor tartsd fejben hogy az e-pénztárcák szolgáltatók felszámolhatnak kifizetési illetéket amikor onnan a bankszámládra vagy a bankkártyádra utalod a nyereményeidet.

FELTÖLTHETI MÁS A KASZINÓS SZÁMLÁMAT?

Erre kategórikus „Nem!” a válasz – és nem csak a 32Red kaszinónál, hanem minden online kaszinónál. Csak olyan bankszámláról töltheted fel a számládat, amihez a Te neved van társítva. És fordítva is igaz: Te se töltheted fel a testvéred, fivéred vagy barátod számláját. Tudjuk, ez igazságtalannak tűnhet, de a bankkártyákkal való visszaélés elleni küzdelemben ez sajnos egy érthető lépés mind az online kaszinók, mind a bankok, és mind a hatóságok részéről is.

A 32RED KASZINÓ TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Reméljük ezen az oldalon mindent megtaláltál ami a 32Red kaszinó pénzügyeivel kapcsolatban fontos és hasznos információ. Ha egyyéb aspektusok is érdekelnek és el szeretnéd mélyíteni ismereteidet ezzel a – legalább is nekünk, magyarországi játékosoknak – új online kaszinóval kapcsolatban, akkor olvasd el a 32Red kaszinó bónuszokat és ingyen pörgetéseket ismertető oldalunkat, vagy a tényleg mindenre kiterjedő 32Red kaszinó nagytesztünket is!

A 32RED KASZINÓ VÁRJA AZ ELSŐ BEFIZETÉSED INGYEN PÖRGETÉSEKKEL

32red kaszinó magyarország

Szerkesztőségünk szerint a 32Red aktuálisan talán a legjobb online kaszinó a magyar játékosok részére. Ha kiváncsi vagy az összes velük kapcsolatos tudnivalóra, akkor olvasd el az 32Red kaszinó nagytesztünket. Ha csak a bónuszkínálatukra vagy kiváncsi, akkor tekints bele a 32Red kaszinó bónuszkínálatot bemutató cikkünkbe. Ha a 32Red játékos fiók létrehozásához szükséges regisztráció lépéseit szeretnéd megismerné részletesen, akkor olvasad el a 32Red Regisztráció Infó oldalunkat. Ha pedig kész vagy arra, hogy regisztrálj ingyen és két perc alatt egy új kaszinós számlát náluk, akkor a 100%-os üdvözlő bónusz mellé 32 ingyen pörgetést is kapsz!

Mielőtt regisztrálnál és játszanál bármelyik kaszinóban, olvasd el a legfontosabb általános kaszinó információkat és tanácsokat az oldalunkon:

ÁLTALÁNOS KASZINÓ INFORMÁCIÓK

ONLINE CASINO RANGLISTA

ONLINE KASZINÓ SZÓTÁR

KASZINÓ PÉNZÜGYEK

KASZINÓ TIPPEK

FELELŐSSÉGTELJES JÁTÉK

felelősségteljes szerencsejáték
szerencsejáték
játssz felelősen
online szerencsejáték felügyelet
DMCA compliant image